M
fotogæster2024
  • Fotogæster 2024

spacersmall
fotogæsteri2024
Vi har mange gæsteundervisere og foredragsholdere på Fotografi - både på Basis- og Projektholdene.  Ca. hver anden tirsdag har vi besøg af professionelle fotografer, som fortæller om deres arbejde, Og holdene har gæster i kortere eller længere forløb.
I 2024 får vi besøg af:

Halfdan Venlov, Ditte Haarløv, Karin Hald, Elisabeth Kristjansdottir, Louis Montes, Klara K, Marie Hald, Louise Bøgelund Saugmann, Jacob Ehrbahn, Christian Vium, Trine Søndergaard, Jon Bjarni Hjartarson, Kirstine Autzen

Listen bliver løbende opdateret!

Derudover har vi i slutningen af hvert kursus en dag med Portfolio review, hvor 5 - 6 fotografer kigger deltagernes portfolier igennem. I 2023 var det:
Thomas Borberg, Charlotte Præstegaard, Patricia Breinholm Nielsen, Linnea Frandsen, Jonathan Lieb, Jenny Lindhe, Nina Worren, Sofie Amalie Klougart, Karin Hald og André Viking

portfolioreview

Portfolio review

spacersmall
fotolinjen

fotolinjen

 

spacersmall

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk