M
slideshow
  • 2019

spacersmall
nyheder

Grand 19/06/2019

Velkommen til premiere i Grand Teatret!

Afgangsudstilling sommer 2019

Velkommen til fernisering på Basement Vesterbro torsdag d. 13. juni kl 17 - 20!

De kom ind!

Vi vil da godt lige prale med vores fotoelever, nuværende og tidligere, som er kommet videre på nåleøjeuddannelserne på DJMX; Magnus Hove Johansson, Anna Cathrine Christiansen, Asger Korsgaard, Marcus Christensen og Mathias Eis blev optaget på Fotojournalistuddannelsen i år (5 ud af 12 optagne!) og Zainab Amalie Conteh, Jonas Villadsen og Kristina Pedersen kom ind på Fotografisk Kommunikation. Derudover er Thomas Vinther og Caja Trier begge blevet optaget på Tv- og Medietilrettelægger samme sted. Tillykke til alle!

Human being / Being human

Fem tidligere elever fra KBH Film&Fotoskole deltager ifb med CPH Photo Festival i en gruppeudstilling med studerende fra Pratt Institute i Brooklyn,New York

Festivaltid!

KBH Film&Fotoskole er stærkt repræsenteret på fotofestivalen i år!

Tilmelding til skolens kurser er i fuld gang

Og der er stadig plads på Foto-basis! Har du lyst til at fordybe dig i fotografi, møde nogle af Danmarks bedste fotografer, og måske kvalificere dig til at fortsætte en uddannelse i ind- eller udland? Læs mere om fotokurset og hvordan du tilmelder dig her!

spacersmall
filmlinien

FILMLINjEN

 

spacersmall
fotolinjen

fotolinjen

 

spacersmall
omkoebenhavnsfilmandfotoskole

Er det lige dig?

Skolen arbejder efter wysiwyg princippet: What you see is what you get. Elevproduktionerne og ofte også øvelser og midtvejsproduktioner er tilgængelige på vores hjemmeside i en god kvalitet og i hele deres udstrækning. Du kan ved selvsyn afgøre om du synes du kan få udbytte af vores kurser ved at se og bedømme vores film- og fotogallerier. På den baggrund kan du finde ud af om vi repræsenterer en reel udfordring for dine talenter og vej for netop dine faglige, kunstneriske eller uddannelsesmæssige ambitioner. Længere er den egentlig ikke.

Hvad fører det til?

Vi har været begyndelsen på - eller en del af uddannelsesvejen for en meget stor gruppe af professionelle og veletablerede kulturarbejdere: Filminstruktører, journalister, manuskriptforfattere, akademiuddannede kunstnere og designere, filmfotografer, reklamefotografer, fotografiske kunstnere og billedjournalister, filmlærere, virksomhedsledere i oplevelsesindustrien, reklamefolk, AD´ere, filmklippere, producere, dokumentarister, locationsscouts, castere m.fl. Vores skole er så lille at vi ikke kan oversvømme andre uddannelsessteder, men en meget stor del af de elever vi har haft hos os befinder sig pt. midt i deres drømmeuddannelse på grundlag af de kompetencer de tilegnede sig på skolen.

Nærkontakt før du beslutter dig?

Du kan få et reelt førstehåndsindtryk på vores website, men seriøse beslutninger om at starte hos os kræver altid et personligt møde mellem dig og skolens lærere på den linje der interesserer dig. Her kan du gøre dig en mere konkret forestilling om de kursusforløb vi skaber, mærke stedets ånd og få et indtryk af hvad det er for en slags mennesker du skal gennemføre en kreativ opdagelsesrejse sammen med. Det sidste er meget vigtigt for selvom vi kaster alle vores midler efter stadig bedre og mere udstyr, de bedste lærere og gæstelærere, så er resultatet for dig i den sidste ende mere afhængig af hvad du giver i et skabende teamwork, end hvad du får af skolen og de andre. Principielt giver vi ingen løfter om hvad vores kursusforløb kan føre til for dig, for det er der kun én der kan afgøre.

spacersmall
facebookandinstagram
spacersmall

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby

Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk

Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00