M
fotoprojekt
  • Foto-projekt

spacersmall
fotoprojekt

Foto-projekt

Foto-projekt er planlagt som en naturlig forlængelse af basisforløbet.
Det vigtigste er at:
Din tekniske basisviden om fotografiet er i orden.
Du har disciplin nok til at kunne arbejde selvstændigt med større projekter

På Foto-projekt stiger niveauet og vores forventninger. Du bygger videre på de ting, du arbejdede med på basisforløbet, men der er mere tid til at gå i dybden og eksperimentere med indhold og formater, ligesom vi introducerer et lag af teori.

På Foto-projekt arbejder vi med større projekter af flere ugers varighed og bruger mere tid på ideudvikling og research. Det forventes, at du er begyndt at danne dig et klart billede af, hvor du vil hen med dit fotografi og den udvikling vejledes og støttes du i.

Hver uge er der møde med hovedlæreren eller gæstelæreren. Ved dette møde diskuteres dine igangværende projekter enten ved personlige samtaler eller hele gruppen sammen.
Der vil på Foto-projekt såvel som på foto-basis være udstillingsbesøg og gæstende fotografer som foredragsholdere eller gæstelærere.
I slutningen af semesteret lægger vi ligeledes stor vægt på at kigge fremad og vejlede dig om muligheder for at søge andre skoler. Vi har således gode erfaringer med at få elever optaget på kunst- og dokumentarskoler i ind- og udland.

Som deltager på Foto-projekt forventer vi:
At du har gennemført basisforløbet - eller et tilsvarende forløb.

At du har bevist, at du kan arbejde selvstændigt og gennemføre længere projekter
At du er motiveret og indstillet på at bruge den tid, det kræver.

Praktisk
Faste undervisere på Foto-projekt: Linda Hansen, Mette Juul og Emil Ryge
Læs om underviserne her

NÆSTE KURSUSFORLØB: 5. august - 20. december 2024

Individuel betaling / Pris forår: kr. 14.700,- efterår: kr. 13.300,-  når du bor i Københavns kommune og selv skal betale.

Er du københavner og har fået godkendt kurset af A-kasse eller jobcenter er prisen 2.100,- pr uge

Bor du i en anden kommune så kontakt os om dette.
LÆS MERE OM FINANSIERING HER!

Tilmelding foregår på skolen efter en samtale med fotolærerne - send en mail og få en aftale på foto@kbhfilmogfotoskole.dk

mariehald
"Fredag den 12. juni havde jeg fornøjelsen af at give portfolio reviews til de studerende på KBH Film & Fotoskole. Jeg oplevede en skare af utroligt engagerede elever, som virkelig havde brugt tid og kræfter på deres projekter. Flere af projekterne var udstillet på fællesudstillingen til Copenhagen Photo Festival, og mange havde lavet bøger ud af deres projekter, som bredte sig ud over mange genrer, fra portræt til reportage og kunstfotografi. Mange af projekterne var utroligt gennemarbejdede og grebet an med en professionel tilgang til fotografi, men med en stor entusiasme, som man ser hos de nyåbnede øjne for fotografiets verden" (Marie Hald, fotojournalist)
fotobasis

foto-basis

 

spacersmall

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk