M
fotofreestyle
  • Foto-Freestyle

spacersmall
fotofreestyle

Foto-Freestyle

Foto-Freestyle er et tilbud til dig med fuldtidsarbejde / studier eller andet, som umuliggør et skoleforløb på 30 timer om ugen.
Har fotografiet og alle dets uanede muligheder altid gjort dig nysgerrig? Og ved du ikke helt hvordan du skal komme i gang med det ?
Eller har du en vis erfaring indenfor fotografiet – men mangler inspiration til at komme videre ? - så kan Foto-Freestyle være noget for dig.


Her kan du få individuel vejledning på timebasis i fotografi – både hvis du er nybegynder eller har mere erfaring.

Du får fotografisk input og udfordring i form af sparring på dine billeder og ved fx at kigge på andre fotografers værker.

Du kan booke enkelttimer eller købe et klippekort som består af 10 vejledningstimer.

I fællesskab med underviseren finder du ud af hvordan timerne skal bruges : Det kan fx være teknik (kamera & billedbehandling), gennemgang af billeder & at få nye opgaver stillet. Du kan også planlægge dine timer omkring et specifikt projekt som en dummy til en bog, en udstilling eller et rejseprojekt.

Hvis du har en del erfaring og skal i gang med at undervise selv, er det også muligt at få vejledning i at undervise.

Har du ønsker at høre om andre særligt tilrettelagte fotoforløb, så ring for yderligere info til skolen på 33 25 05 95 eller mail: info@kbhfilmogfotoskole.dk

Priser

En vejledningstime: 700 kr

10 timers klippekort, Freestylekortet: 6.000 kr

(Har du haft en vejledningstime og bestemmer dig for klippekortet går den første time ind som en del af kortet; dvs pris 600 kr)

 

Undervisere

Foruden skolens faste fotolærere har vi tilknyttet andre fotografer til Freestyle:

Laura Eriksen

Jon Bjarni Hjartarson

Lisbeth Johansen

m.fl.

Kontakt:
 info@kbhfilmogfotoskole.dk
- 3325 0595

 

fotolinjen

fotolinjen

spacersmall

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk