M
fotobasis
  • Foto-basis

spacersmall
fotobasis

Foto-basis

Foto-basis henvender sig til dig, der har ingen eller lidt erfaring inden for fotografiet, men som har en stor lyst til at udforske mediet. Erfaring inden for andre billed- og kommunikationsmedier er kun et plus.

Vi tilbyder dig
Undervisningens ene formål er at gøre dig mere sikker i den fotografiske teknik - så sikker, at du ved, hvilke virkemidler du skal benytte dig af for at dit billede bliver præcis, som du vil have det. Foto-basis starter derfor med en to-ugers introduktion til teknisk basisviden.
Herefter vil der blive stillet opgaver af vidt forskellig karakter og varighed. På Foto-basis hylder vi eksperimentet og tror på, at du udvikler dig bedst ved at tage chancer og acceptere, at man nogle gange skal fejle for at lære.
En del af formålet med Foto-basis er at introducere dig til fotografiets forskellige genrer og vi garanterer, at du som elev kommer ud i uvante situationer, som tvinger dig til at tænke over, hvad du vil med fotografiet og hvor din interesse ligger.
Undervejs vejledes du af skolens fast undervisere og gæster, som vil komme med kvalificeret input til dine billeder og din personlige udvikling.
På Foto-basis bruger vi også tid på at introducere eleverne til fotohistorien generelt og få et solidt kendskab til fotografiets udvikling og de forskellige stilarter.

På Foto-basis forventer vi:
At du er motiveret og nysgerrig
At du prioriterer arbejdet og sætte passende tid af til det
At du deltager aktivt i diskussioner, billedgennemgange og undervisning
At du selv har adgang til kamera og andet udstyr


Undervisningens omfang

De dage, hvor du er på skolen, foregår undervisningen fra 9 - 15, men du skal være forberedt på at afsætte meget mere tid - også uden for dagtimerne - til selve fotograferingen. Der er bestemt plads til et fritidsjob, men de elever, der får mest ud af opholdet på Foto-basis, er dem, som afsætter rigelig tid til at løse opgaverne og være tilstede på skolen.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i Foto-basis, skal du sende en mail til foto@kbhfilmogfotoskole.dk og aftale et besøg på skolen. Vi skal ikke se en portfolio, men vi vil gerne sikre os, at vi kan leve op til dine forventninger, ligesom vi gerne vil fortælle dig lidt mere om kurset.

Praktisk
Faste undervisere på Foto-basis: Linda Hansen, Mette Juul og Emil Ryge

NÆSTE KURSUSSTART: 13. JANUAR 2020

Individuel betaling / Pris forår: kr. 14.700,- efterår: kr. 13.300,-  når du bor i Københavns kommune og selv skal betale.

Er du københavner og har fået godkendt kurset af A-kasse eller jobcenter er prisen 2.000,- pr uge

Bor du i en anden kommune så kontakt os om dette.
LÆS MERE OM FINANSIERING HER!

Tilmelding foregår på skolen efter en samtale med fotolærerne - send en mail og få en aftale på foto@kbhfilmogfotoskole.dk

Fotoelever på videregående fotouddannelser

En del af skolens fotoelever fortsætter på fotouddannelser i Danmark og i udlandet. I øjeblikket er der f.ex fem tidligere elever i Göteborg, ti i Glasgow, fire i London og to i New York. Derudover fortsætter mange på bl.a Fotojournalistuddannelsen i Århus (pt 12 tidligere elever) og Medie- og journalisthøjskolen i Kbh.

Liste over typisk søgte fotouddannelser:
Danmarks Journalisthøjskole
Medie- og Journalisthøjskolen i København
Kunstakademiet
Danmarks Designskole
Glasgow School of Art
Camberwell College of the Arts(London)
Royal College of Art (London)
ICP (International Center of Photography, New York)
Akademin Valand i Göteborg
City of Westminster College, London
Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam
Royal Academy of Art i Haag
Kunstakademiet i Bergen

 

spacersmall
fotoprojekt

foto-projekt

spacersmall

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby

Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk

Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00