M
kulturnatten15andoktober
spacermedium
nyhed

Kulturnatten

Velkommen til Kulturnat på KBH Film&Fotoskole fredag d. 15. oktober!

Vi åbner dørene fra kl 18 til 22 og byder indenfor til Foto-basiselevernes midtvejsudstilling, Foto-projektholdets helt nye fotobøger og filmholdenes midtvejsfilm. alle hold har de sidste uger arbejdet intenst med deres projekter og glæder sig til at vise jer deres værker.
Vi byder også på lidt snack og drinks og mulighed for at møde gamle og nuværende elever og medarbejdere til uformel snak og hygge.

spacermedium

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk