M
afgangsudstilling
spacermedium
nyhed

Afgangsudstilling sommer 2021

Velkommen til fernisering 3. juni kl 17 - 20, på Refshalevej 173C, 1432 København K

Udstillingen er en del af Copenhagen Photo Festival
Elevernes afgangsprojekter berører både det personlige, konceptuelle og det dokumentariske fotografi, og tager form af både prints og bøger.
I vil komme med på en fotografisk rejse, som undersøger alt fra tidens skønhedsidealer, vores måder at relaterer til os selv og hinanden på og gå på opdagelse i den menneskelige diversitet - fra de mest intime og nærværende portrætter til det konfronterende.
Intet tabu er for stort og intet emne for småt.
Fælles for elevernes afslutningsudstilling er en lyst til at fortælle og en sprudlende kreativitet indenfor mediet.
Vi kaster et kritisk og undersøgende blik på emner som optager os, og vi tør godt love, at I kommer ud på den anden side med en udvidet horisont og et nyt syn på, hvad fotografiet kan.
Vi byder på lidt at drikke og derudover på en corona-tryg tur gennem udstillingslokalet. Så tag din ven under armen og bliv klogere på fotografiet.
Udstillingen vil være åben i perioden 3.-13. juni 2021.
Åben hver dag 10.00-18:00.
Der er gratis adgang til udstillingen, men coronapas, ID og mundbind er påkrævet

Resten af festivalen kræver festivalpas.

 

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk