M
afslutningsudstilling
spacermedium
nyhed

Afslutningsudstilling

Igen i år er Kbh Film & fotoskoles afslutningsudstilling en del af Copenhagen Photo festival

Men da det er udelukket at afholde en normal samlet udstilling på ét sted, vil elevernes værker blive vist i mange forskellige butiksvinduer rundt i byen. Udstillingen åbner d. 18. juni og vil være mulig at opleve to uger frem. Ruteforklaring med mere bliver beskrevet her på siden og på Facebook ASAP!

Fotoeleverne har arbejdet med dét der berører ud fra både det poetiske, konceptuelle og dokumentariske fotografi. Fælles for værkerne er en lyst til at fortælle, eksperimentere med mediet og kaste et kritisk og undersøgende blik på emner, som optager os – enten som individ eller samfund.

Så tag din ven, kæreste eller hvem du nu har lyst til, under armen og gå ruten rundt i København og bliv klogere på fotografiet!

Foto © Camilla Lohmann

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk