M
afgangsudstilling
spacermedium
richtext

Afgangsudstilling vinter 2020

OBS: Desværre nåede udstillingen kun at være tilgængelig én dag pga coronanedlukning, så ærgerligt! Men billeder fra udstillingen kan ses her: afgangsudstilling december 2020

Udstillingen viser fotografelevernes afgangsprojekter, og berører både det personlige, konceptuelle og det dokumentariske. Værkerne tager form af både prints og bøger.
Du kan komme med på en fotografisk eksplosion af indtryk og bl.a. se København fra nye perspektiver, ungdommen anno 2020 midt i en Coronatid, samt gå på opdagelse i den menneskelige diversitet - fra de mest intime og nærværende portrætter til det direkte konfronterende. Intet tabu er for stort og intet emne for småt. Vi kommer hele vejen rundt.
Fælles for elevernes afslutningsudstilling er en lyst til at fortælle og en sprudlende kreativitet indenfor mediet. Vi kaster et kritisk og undersøgende blik på emner som optager os, og vi tør godt love, at du kommer ud på den anden side med en udvidet horisont og et nyt syn på, hvad fotografiet kan.
Vi byder på lidt at drikke og derudover på en corona-tryg tur gennem udstillingslokalet. Så tag din ven under armen og bliv klogere på fotografiet.
For mere information kontakt os på: foto@kbhfilogfotoskole.dk og se www.kbhfilmogfotoskole.dk for mere info om KBH Film & Fotoskole
Coverfoto: Lasse Møller Jensen

 

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk