M
portfolioreview
  • Portfolio Review

spacermedium
portfolioreview

Portfolio review

Endnu engang har vi været så heldige at dygtige professionelle fotografer har sagt ja til at kigge vores fotoelevers arbejde igennem, og give feedback. Det foregår på afgangsudstillingen i Ungt Rum.
Efterårets portfolio review'ers er Balder Olrik, Kristine Kern fra Fotografisk Center, Sigrid Nygaard fra Information, Mads Nissen, Pelle Kronestedt og Stefan Jensen fra Akademin Valand og Signe Vad
spacermedium

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk