M
slideshow
  • 2017

nyhed

Afgangsudstilling på Københavns Rådhus 8-15. december 2017

Velkommen til fernisering!

I samarbejde med Københavns Rådhus inviterer skolens fotoelever til fernisering på deres afgangsudstilling i rådhushallen torsdag d. 7. december kl 16 - 18:30.

Udstillingen har vi kaldt LEBEN og den viser en række forskellige værker, som alle har ’København’ som tema. 

Nørrebro og den verserende bandekonflikt dominerer medierne for tiden, men hvordan ser livet egentlig ud for bydelens almindelige beboere? Det får vi bl.a. et bud på. Vi kommer også på fotografisk besøg i nogle af de skjulte kontrolrum, som ubevidst for mange dikterer, hvordan vi lever vores liv. Og vi kommer en tur til Ørestaden og kaster et blik på, hvordan livet leves i et område, som er planlagt på forhånd og ikke opstået organisk. 

Udstillingen viser sammenlagt 27 værker, både i print, lyd og video, som giver os et kritisk bud på, hvordan vi sammen lever i byen.

Udstillingen er åbent dagligt fra d. 8.-15. december i rådhusets åbningstid.

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk