M
slideshow
  • Fotobøger forår 2022

spacersmall
richtext

Foto-projektholdet har i foråret 2022 udover skolens faste fotolærer Emil Ryge, fået hjælp til deres bøger af fotograf og gallerist Nina Worren, grafisk designer Daniel Kang Yoon Nørregaard og bogbinder Klara K

spacermedium
fotoboegerforår2022
Jon Helgi Palmason / While the image fades

Á meðan myndin dofnar / while the image fades is an investigation of memories. The memories that shape us, the memories we forget, and the memories we cherish. Memories are fragile and inconsistent. How do they change as we get older?

 

Elisabeth Victoria Friis / Bitter

En bog om skilsmisse. Om adskillelse, sorg og fornyet håb, samt alle de komplekse følelser der er forbundet med et sådan brud i familien.
I bogen optræder mine børn og jeg selv, men mest gennem tekst. De andre kroppe/ mennesker er en metafor for min egen sindstilstand.

 

Ellen Hartmann Andersen / I morgen er ikke i dag

I bogen "I morgen er ikke i dag" undersøger Ellen Hartmann uvisheden ved at have en kronisk sygdom. Et ønske om at dagen kunne være lidt længere, fordi man ikke ved hvad i morgen bringer.

 

Kasper Søholt / F

Linje F er Københavns ældste S-togslinje og kører på sit eget spor udenom byen fra Ny Ellebjerg i
Syd til Hellerup i nord. En tur der tager passageren på en demografisk rejse gennem landet på
bare 18 minutter.

 

Oline Nordengaard / In the midst of

 

Malek Bigum

 

Ditte Blom / Værsgo at tage plads

I bogen "Værsgo at tage plads" undersøger Ditte sin plads i verden, og en følelse af nogle gange gerne at ville gå i ét med tapetet.

Yasmin Jalilian / En vej til vejen
 
Siri Tvorup Pedersen / Her er alt for meget himmel

”I starten af bogprojektet kiggede jeg mine messengerbeskeder igennem mellem mine veninder og mig. Jeg opdagede, hvor mange af os, der i perioder har det dårligt psykisk. Samtidig så jeg, hvordan vores samtaler om ængstelighed, stress og følelsen af manglende retning udveksles i forlængelse af beauty tips og madopskrifter. På mange måder afspejler dette virtuelle morads det sted vi er i livet”

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk