M
selvportrætiencoronatid
  • Selvportræt

spacermedium
selvportrætiencoronatid

Selvportræt i en Coronatid

Mens skolen er lukket fysisk ned kører vi på med opgaver på distancen. Blandet andet har underviser Linda Hansen lavet et forløb i selvportrætter, som vi her deler et lille uddrag fra.

Vi er i fuld sving efter påskeferie og der bliver skrevet på manuskripter, løst fotoopgaver og så har et af vores hold besøg af gæsteunderviser Lærke Posselt.

Det hele foregår stadig på afstand - og vi glæder os voldsomt til vi får mulighed for at mødes på skolen igen!

Billederne her er taget af  Laura Busk Andersen, Cecilie Bau Frølund, Camilla Lohmann, Johanna Hvidtved Larsen og Camilla Stolt.

gallery

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk