M
projektlolland
  • Projekt:Lolland

spacersmall
projektlolland
Projekt:lolland

I uge 5 blev alle fotograferne fra projektholdet sendt i sommerhus på Lolland, hver især udstyret med en individuel opgave formuleret af skolens undervisere.

Nogle elever blev bedt om at lave en reportage, som fik dem til at komme helt tæt på en gruppe af lokale. Grupperne af mennesker skulle de selve finde frem til, og det blev blandt andet til en historie om en kyllingefarm og om en gruppe piger på en efterskole.

En elev blev opfordret til at overnatte i naturen og lade sig inspirere af en tekst om at fare vild, mens en anden blev opfordret til at kigge på den tyske fotograf August Sander, og lave et fotografisk katalog over indbyggerne på Lolland.

Ugen op til turen blev brugt på research og afprøvning af bl.a. storformats-teknikker, mens ugen efter blev brugt på at redigere materialet ned til en endelig serie af billeder. Billederne her er et uddrag af materialet, som blev produceret på turen.

axelhammerbo

Axel Hammerbo

emmabergstroem

Emma Bergstrøm

oliverthrane

Oliver Thrane

nicolahelin

Nicola Helin

lærkeblixhagemann

Lærke Blix Hagemann

merlinjonbresinski

Merlin-Jon Bresinski

cirkelinecocosingh

Cirkeline Coco Singh

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk