M
midtvejs
  • Midtvejs

spacermedium
richtext

Midtvejsudstilling oktober 2020

midtvejsudstilling

Fredag før efterårsferien plejer vi at holde Kulturnat på skolen med udstilling og filmvisning og en masse hygge med nye og gamle elever, familie og venner. I år er det kun her på siden vi kan udstille - men der er ikke blevet arbejdet mindre af den grund! Udstillerne er: Frederik Mørkeberg Nielsen, Cecilie Rolvung, Morten de Fine  Olivarius, Victor Munck Nørbo, Hussein Ali Kazem, Maria Palm Lyduch, Morten Sørensen, Lasse Møller Jensen, Ingrid Johanne Mønichen, benjamin Voldum Krog og Victoria Iris. Nyd værkerne her!

Foto-projekthold har arbejdet med bøger og de færdige resultater er udstillet i boghandelen Fragment på Mozarts Plads i Sydhavnen.

Alle bøger kan også ses her

midtvejsudstilling

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk