M
afgangsudstillingbillederibyen
spacermedium
afgangsudstillingbillederibyen
Igen i år er KBH Film&Fotoskoles afslutningsudstilling en del af Copenhagen Photo Festival, men i år på en helt ny måde.

Vi har i dette forår måtte re-kalibrere vores forhold til helt essentielle ting i livet som fællesskab, nærvær, berøring, frygt, tryghed og alle vores personlige rutiner. Vi er blevet revet ud af vores velfærdsboble, har fået indskrænket vores bevægelsesfrihed og vi har måtte tage stilling til basale ting, som vi hidtil har taget for givet. 

Alt det afspejles i årets udstilling, som vi glæder os til at vise jer, men i år ser det hele lidt anderledes ud end det plejer. 

Da det for tiden ikke er muligt at samle 300-400 mennesker på et udstillingssted, har vi i stedet sluppet vores værker løs i en lang række vinduer rundt omkring i byen.

Vi har skabt en fotografisk skattejagt, hvor du bevæbnet med et online kort og din mobiltelefon kan gå på opdagelse i værkerne. 

Tag din ven under armen, hop på en cykel og tag et kig på linket her - så finder du en oversigt over alle de steder, hvor billederne hænger.

Billederne kan ses fra d. 18 - 26. juni

 


Oliver Meisner Thrane


Camilla Lohmann


Julie Pedersen


Johanna Hvidtved


Liv Latricia Habel

 

God tur!

 

 

framoentergade

Fra Møntergade

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@stilskarpt.nu
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk