M
fotogæsteriforåret2019
  • Fotogæster i foråret 2019

spacersmall
fotogæsteriforåret2019
Vi har mange gæsteundervisere og foredragsholdere på Fotografi - både på Basis- og Projektholdene.  Ca. hver anden tirsdag har vi besøg af professionelle fotografer, som fortæller om deres arbejde, Og holdene har gæster i kortere eller længere forløb.

I dette forår byder vi velkommen til:

Lærke Posselt, Mads Nissen, Tina Enghoff, Nanna Lysholt Hansen, Jacob Birch, Mette Sandbye, Rasmus Degnbol, Balder Olrik, Klara K, Jenny Nordquist, Jacob Hunosøe, Eva Mertz, Anders Rye Skjoldjensen, Jon Bjarni Hjartarson, Thomas Haywood

Derudover har vi i slutningen af hvert kursus en dag med Portfolio review, hvor 5 - 6 fotografer kigger deltagernes portfolier igennem.

spacersmall
fotolinjen

fotolinjen

 

spacersmall

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby

Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk

Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00