M
fotogæster2023
  • Fotogæster 2023

spacersmall
fotogæsteri2023
Vi har mange gæsteundervisere og foredragsholdere på Fotografi - både på Basis- og Projektholdene.  Ca. hver anden tirsdag har vi besøg af professionelle fotografer, som fortæller om deres arbejde, Og holdene har gæster i kortere eller længere forløb.

Listen er ikke på plads endnu, men i 2023 byder vi foreløbig velkommen til:

Daniel Hjort, Anne Mie Bak-Andersen, Thomas Haywood, Stinus Duch, Louis Montes, Klara K, Sigrid Nygaard, Signe Vad, Julia Mejnertsen, Nicolai Howalt, Halfdan Venlov, Oskar scott Karl, Kent Klick, Kirstine Autzen

Derudover har vi i slutningen af hvert kursus en dag med Portfolio review, hvor 5 - 6 fotografer kigger deltagernes portfolier igennem. 

portfolioreview

Portfolio review

spacersmall
fotolinjen

fotolinjen

 

spacersmall

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail skoleleder: soren@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk