M
fotogæster2022
  • Fotogæster 2022

spacersmall
fotogæsteri2022
Vi har mange gæsteundervisere og foredragsholdere på Fotografi - både på Basis- og Projektholdene.  Ca. hver anden tirsdag har vi besøg af professionelle fotografer, som fortæller om deres arbejde, Og holdene har gæster i kortere eller længere forløb.

Listen er ikke på plads endnu, men i 2022 byder vi foreløbig velkommen til:

Mads Holm, Julie Born Schwartz, Daniel Hjort, Jon Bjarni, Nina Worren, Klara K, Mathias Frøslev, Louise Bøgelund Saugmann, Theo Elias, Tine Bech, Elisabeth Anna Kristjansdottir, Kasper Palsnov, Marie Hald, Mads Nissen, Søren Rønholt, Asger Ladefoged, Lærke Posselt, Trine Søndergaard, Mathilde Søes Rasmussen, Ole Christiansen, Maria Kristin Antonsdottir, Kirstine Autzen

Derudover har vi i slutningen af hvert kursus en dag med Portfolio review, hvor 5 - 6 fotografer kigger deltagernes portfolier igennem.Til portfolio review i juni 2022 får vi besøg af:

Søren Rønholt; Fotograf, podcast, underviser masterclass, portrætter, kunst
Signe Kahr Sørensen; Leder af Fotografisk Center
Mads Nissen; Fotojournalist, fotograf på Politiken, World Press vinder
Sigrid Nygaard; Fotochef på Information
Charlotte Præstegaard Schwartz; Det Nationale Fotomuseum
Kirstine Autzen; Fotograf, kurator, kunst

 
portfolioreview

Portfolio review

spacersmall
fotolinjen

fotolinjen

 

spacersmall

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk