M
fotogæster2020
  • Fotogæster 2020

spacersmall
fotogæsteri2020
Vi har mange gæsteundervisere og foredragsholdere på Fotografi - både på Basis- og Projektholdene.  Ca. hver anden tirsdag har vi besøg af professionelle fotografer, som fortæller om deres arbejde, Og holdene har gæster i kortere eller længere forløb.

Listen er ikke på plads endnu, men i 2021 byder vi foreløbig velkommen til:

Jon Bjarni Hjartarsson, Marie Hald, Charlotte Haslund Christensen, Thomas haywood, Sigrid Nygaard, Ib Engstrøm, Signe Vad, Tobias Nicolaj,  Eva Mertz, Jacob Birk

Derudover har vi i slutningen af hvert kursus en dag med Portfolio review, hvor 5 - 6 fotografer kigger deltagernes portfolier igennem.

I sommeren 2020 var det: Stinus Duch, Sarah Giersing, Sigrid Nygaard, Thomas Borberg, Linnea Frandsen og Sara Gangsted

Pga nedlukning har vi endnu haft mulighed for at afholde portfolio review for efterårsholdet - i stedet samler vi efterårshold 2020 og forårshold 2021 til portfolio i juni 21.

portfolioreview

Portfolio review

spacersmall
fotolinjen

fotolinjen

 

spacersmall

KBH FILM & FOTO SKOLE

Kbh Film & Fotoskole er engagerede elever der mener det alvorligt og arbejder hårdt. Skolen er professionelle lærere som har stærkt fokus på elevernes individuelle intentioner og potentialer. Sådan bidrager skolen til din personlige udvikling, som fotograf eller filmmenneske, eller noget andet som du får åbnet dine øjne for hos os. Skolen er ikke leverandør til hoffet, men er en af de vigtigste platforme i København for udvikling af nyt film og fotograftalent. Vores tidligere elever kommer i overvældende omfang ind på prestigefyldte kunstneriske og professionelle videreuddannelser, herhjemme og i udlandet.

KONTAKT

KBH Film & Fotoskole
Trekronergade 126 F, 1
2500 Valby
Tel:  +45 33 25 05 95  - alle hverdage fra kl 9:00

CVR: 13892539

Mail kontor: info@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Film: film@kbhfilmogfotoskole.dk
Mail Foto: foto@kbhfilmogfotoskole.dk